Hem » Linser på avbetalning

Om man inte har möjligheten att betala hela beloppet för sina linser direkt kan man välja att köpa linser på avbetalning. Det finns flera alternativ för dig som vill köpa linser på avbetalning. Bland annat kan man köpa linser på avbetalning genom faktura, lån och kreditkort.

Klarna delbetalningDelbetalning via Klarna:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kr på månadsfaktura: 29,22%


->Lista över butiker

qliroDelbetalning via Qliro:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och flexibel delbetalning: 29,38%

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och fast delbetalning: 12,31%


->Lista över butiker

icabankenDelbetalning via ICA-Banken:

Effektiv ränta vid lån mellan 20 000-350 000: 3,76-11,52 %


Ansök om finansiering

Linser på avbetalning genom faktura

En ganska smidigt sätt att köpa linser på avbetalning på är att att göra det genom faktura. Genom sin faktura kan man välja att dela upp betalningen över så lång tid som 24 månader om man väljer att upprätta en avbetalningsplan. Att upprätta en avbetalningsplan utifrån en faktura brukar i de flesta fall vara räntefritt.

Låna pengar till linser

Låna pengar

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Om du vill betala av dina linser över lite längre tid så kan du låna pengar till linser. Liksom när du har en avbetalningsplan så betalar du en fast månatlig summa. När man lånar till linser kan man dessutom få en relativt bra ränta. Vanligtvis får man låna pengar externt och sedan betala linserna.

Linser med kreditkort

Om du endast behöver en kortare kredit så kan du välja att köpa linser på avbetalning med kreditkort. Med flera kreditkort får man upp till två månaders räntefri kredit vilket gör det till ett bra avbetalningssätt om man kan betala av skulden snabbt. Överskrider man den räntefria kredittiden brukar kreditkortsräntan ofta vara högre än för andra krediter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *