Hem » Löpband på avbetalning

Löpband är en investering i både hälsa och välmående. För den som behöver hjälp med finansiering vid köp av löpband finns det flera alternativ att välja bland. Här kan du läsa om de vanligaste alternativen för att köpa löpband på avbetalning samt vad man bör tänka på vid valet av respektive alternativ.

Klarna delbetalningDelbetalning via Klarna:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kr på månadsfaktura: 29,22%


->Lista över butiker

qliroDelbetalning via Qliro:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och flexibel delbetalning: 29,38%

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och fast delbetalning: 12,31%


->Lista över butiker

icabankenDelbetalning via ICA-Banken:

Effektiv ränta vid lån mellan 20 000-350 000: 3,76-11,52 %


Ansök om finansiering

Löpband på avbetalning med faktura

Ett väldigt vanligt alternativ för att köpa sitt löpband på avbetalning är att köpa det på faktura. Då kan man i de flesta fall dela upp betalningen i form av en avbetalningsplan. Många avbetalningsplaner är räntefria över 12 månader och sedan räntebärande över tiden utöver det. Nedanför hittar du butiker där du kan köpa löpband på avbetalning med faktura.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Låna pengar till löpband

Om man inte får igenom köpet av löpbandet med fakturabetalning, eller helt enkelt önskar en längre avbetalningstid så är ett alternativ att låna pengar till löpbandet. Ofta krävs det då att man lånar pengar externt, men det fungerar på samma sätt som en avbetalningsplan. Det som är positivt med att finansiera köpet med lån är att man kan välja en väldigt lång löptid och dessutom få en relativt förmånlig ränta jämför med många andra krediter.

 

Löpband på kreditkort

Om du endast behöver en kortare tid på dig att betala av löpbandet så är även ett alternativ att köpa löpbandet på kreditkort. Det finns många kreditkort på marknaden och ett flertal har dessutom en räntefri kredittid på mellan 1-2 månader. Lyckas man betala igen krediten för löpbandet under denna period får man på så vis en räntefri kredit. Krediträntan, om man överskrider den räntefria perioden, brukar vanligtvis ligga på mellan 10-20%.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *