Hem » Löpband räntefritt

Trots att det kryllar av olika konsumentkrediter när man beställer ett löpband online så är det mycket få alternativ som är räntefria. Dessa finns dock. Det kanske lättaste alternativet för att köpa ett löpband räntefritt är att skaffa något av kreditkorten i listan nedanför.

Delbetala räntefritt på upp till 24 månader!

Delbetala köp mellan 3 000 - 20 000 räntefritt på upp till 24 månader med re:member-kortet.


rememberkortet

ANSÖK NU

När du köper ett löpband räntefritt genom ditt kreditkort så kan du välja att betala av det räntefritt på antingen 6, 12 eller 24 månader. Du väljer helt och hållet själv i vilken butik du ska handla, samt vilket löpband, och sedan betala detta räntefritt såvida priset ligger inom intervallet 3000-20 000 kronor.

Du behöver inte anmäla något i förväg. När du väl gjort ditt köp så loggar du in i din internetbank och anmäler just denna transaktion för räntefri delbetalning.

Att köpa ett löpband på detta sätt är räntefritt, dock så behöver man känna till att det tillkommer en administrativ avgift varje månad. Detta gäller majoriteten av alla banker och kreditkortsutgivare. Denna administrativa avgift ligger normalt runt 50-70 kronor per månad så länge du betalar av på ditt löpband. Du behöver heller inte vara orolig över att binda upp dig över för lång tid då du när som helst kan välja att slutbetala köpet av löpbandet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *