Hem » Mac-dator på avbetalning

Om man inte vill betala en Mac-dator kontant på en gång, utan istället dela upp betalningen så finns det flera bra alternativ till att delbetala köpet. Ett av de mest populära alternativen är att köpa en Mac-dator på avbetalning direkt hos butiken. Då samlar man allt på samma ställe och har dessutom möjligheten att upprätta långa avbetalningsplaner med en låg månadskostnad. Nedan hittar du webbshoppar som erbjuder möjligheten att beställa en Mac-dator på avbetalning.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Flera fördelar med att upprätta en avbetalning direkt hos butiken

Att köpa en Mac-dator på avbetalning direkt hos butiken har ett flertal fördelar. Bland annat gör det att man kan betala av sin Mac-dator på upp till flera år. Detta gör i sin tur att summan man betalar för Mac-datorn varje månad blir relativt låg, trots att kontantpriset är högt.

Vidare finns det ju naturliga fördelar med att ha krediten för datorn på samma ställe där man köpt den. Detta exempelvis om man skulle behöva lämna Mac-datorn i retur, utnyttja dess garanti eller liknande.

Extern kredit för Mac-dator

Vad man också kan göra är att upprätta en avbetalningsplan för Mac-datorn hos en extern kreditgivare, exempelvis genom att man lånar pengar. På detta sätt så får man en avbetalning som i stort liknar en vanlig avbetalningsplan, där ett fast belopp ska betalas in varje månad. Nedanför hittar du lån i olika storlekar som passar bra om du ska finansiera en Mac-dator.

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *