Hem » Mac Mini på avbetalning

Ett populärt alternativ bland många som köper sin Mac Mini över nätet är att ta köpet på avbetalning. Detta kan man göra hos ett flertal online-butiker, många gånger till en mycket låg månadskostnad. Nedanför hittar du en lista över olika online-butiker hos vilka det är möjligt att köpa en Mac Mini på avbetalning.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

De butiker som säljer Mac Mini på avbetalning direkt hos sig själva erbjuder i de flesta fall också rätt förmånliga villkor kring avbetalningen. Till exempel så brukar man kunna betala av datorn över en mycket lång tidsperiod. Inte sällan kan man betala av sin Mac Mini på ända upp till 50 månader eller mer. Fördelen för dig är att din månadskostnad för dator-köpet på detta sätt blir mycket låg. Sällan mer än någon/några hundralappar i månaden. I butiken som du hittar ovan i listan kan du dessutom välja att när som helst slutbetala köpet. Du behöver med andra ord inte vara orolig för att binda upp dig över en lång tid.

Vissa krav ställs

För att du ska kunna köpa en Mac Mini på avbetalning så krävs det i de flesta fall att din privatekonomiska situation är någorlunda bra. Exempelvis brukar det krävas att du är över 18 år gammal, inte har några betalningsanmärkningar, samt att du har en månadsinkomst på över 10 000 kronor per månad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *