Hem » Mac Pro på avbetalning

Många väljer att underlätta betalningen av köpet av Mac Pro genom att upprätta en avbetalning. Då väljer man själv över hur lång tid som man ska betala av köpet. Nedanför hittar du olika online-butiker där man kan köpa sin Mac Pro på avbetalning.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Genom att köpa en Mac Pro på avbetalning direkt i butiken så är det i de flesta fall möjligt att upprätta en avbetalningsplan som sträcker sig över relativt lång tid. Det är exempelvis inte sällsynt att man då kan upprätta en avbetalningsplan som sträcker sig över ända upp till 50 månader, och i vissa fall till och med längre.

När man köper en Mac Pro på avbetalning så behöver man i de flesta fall vara redo att betala uppläggningsavgift samt en kreditränta på avbetalningsplanen. Det kan vara rimligt att räkna med en ränta på mellan 10-20% hos de allra flesta butiker som erbjuder avbetalning. Dessutom kan en uppläggningsavgift tillkomma.

Vilka krav finns det på dig som köper på avbetalning?

För att kunna upprätta en avbetalning så krävs det hos de flesta webbshoppar att man är över 20 år gammal, har en månadsinkomst på minst 10 000 kronor i månaden, samt att man inte har några betalningsanmärkningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *