Hem » Macbook Air räntefritt

Det finns ett flertal butiker på nätet som erbjuder olika typer av konsumentkrediter när man beställer en Macbook Air hos dem. Krediter såsom avbetalning, konto eller liknande. Men det är faktiskt möjligt att köpa en Macbook Air räntefritt. Det enklaste sättet att göra detta på är att använda sig av något av kreditkorten i listan nedanför.

Delbetala räntefritt på upp till 24 månader!

Delbetala köp mellan 3 000 - 20 000 räntefritt på upp till 24 månader med re:member-kortet.


rememberkortet

ANSÖK NU

Att köpa en Macbook Air räntefritt på detta sätt är bland de mest förmånliga alternativen på marknaden. Istället för att du köper från en specifik butik som erbjuder den finansieringslösning för datorn som du efterfrågar så kan du genom något av kreditkorten ovanför fritt välja butik och dator som du ska köpa. Så länge ditt köp ligger mellan 3000-20 000 kronor så bestämmer du helt och hållet själv var och vad du ska köpa. Du kan också göra flera räntefria köp, av andra produkter än Macbook Air-datorer så länge du har täckning för detta.

Köpet är mycket riktigt helt räntefritt. Dock innebär avbetalningen i de flesta fall att man får betala en administrativ avgift varje månad, så länge avbetalningen löper. Den brukar ligga på mellan 50-70 kronor i månaden. När du väl upprättat ett räntefritt köp för din Macbook Air så kan du när som helst välja att slutbetala.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *