Hem » Macbook Pro räntefritt

Olika konsumentkrediter som erbjuds i butiker som säljer Macbook Pro-datorer innebär normalt en mycket hög ränta, ofta får man betala en effektiv ränta på mellan 10-20%. Men det finns alternativ för att köpa en Macbook Pro räntefritt. Detta gör man enklast genom att skaffa och betala köpet med något av kreditkorten i listan nedanför.

Delbetala räntefritt på upp till 24 månader!

Delbetala köp mellan 3 000 - 20 000 räntefritt på upp till 24 månader med re:member-kortet.


rememberkortet

ANSÖK NU

Med kreditkorten i listan kan du köpa en Macbook Pro räntefritt oavsett vilken butik du väljer att köpa den i. När du väl genomfört din köptransaktion så loggar du enkelt in i din internetbank och anmäler transaktionen för räntefri avbetalning. I de flesta fall kan du då välja om du vill betala av Macbook Pro-datorn på 6, 12 eller 24 månader. Väljer du 24 månader så blir din månadskostnad låg, oavsett om grundpriset skulle vara högt. Du kan välja att betala vilken transaktion som du vill räntefritt. Det enda kravet är att den är inom prisintervallet 3000-20 000 kronor i storlek.

Man kan mycket riktigt köpa sin Macbook Pro räntefritt genom kreditkorten ovan. Dock behöver man räkna med att betala en administrativ avgift varje månad så länge som avbetalningen löper. Den brukar däremot inte vara särskilt hög utan ligger i normala fall på cirka 20-50 kronor.

Om du har kreditutrymme för detta på ditt kreditkort kan du även upprätta fler avbetalningar än den för din Macbook Pro.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *