Hem » Macbook Pro Retina på avbetalning

I flera butiker online är det möjligt att köpa en Macbook Pro Retina på avbetalning. Genom att upprätta en avbetalning direkt hos butiken så är det möjligt att få en mycket låg månadskostnad, samtidigt som man får ett smidigt köp. Nedanför hittar du olika nätbutiker som erbjuder sina kunder att upprätta en avbetalning för en Macbook Pro Retina direkt hos dem.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

När du köper en Macbook Pro Retina på avbetalning direkt hos butiken så är det normalt möjligt att upprätta en avbetalningsplan som sträcker sig över mycket lång tid. Hos butikerna som listas ovan är det exempelvis möjligt att upprätta en avbetalningsplan för datorn över så lång tid som 72 månader. Men ibland är det längre, ibland kortare. Att få en såpass lång tidsperiod på sig att betala gör sammantaget att man också får en mycket låg månadskostnad på sitt köp. Ofta kan detta bara handla om någon eller ett par hundralappar att betala in varje månad.

Alternativa avbetalningssätt

Skulle du av någon anledning inte bli godkänd för avbetalning hos butiken ovan, eller om du skulle söka något annat alternativ för att upprätta en avbetalning så går det även att låna pengar externt, till exempel hos en bank. Lånar man pengar hos en bank så går det likt en vanlig avbetalningsplan att få en relativt lång återbetalningstid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *