Hem » Mat på avbetalning

Oavsett hur man ligger till ekonomiskt i slutet av månaden behöver man ju alltid köpa mat. Därför kan det i många lägen vara fullt befogat att handla just mat på avbetalning. Speciellt om man har små barn. Planerar du att köpa mat på avbetalning har du några alternativ att välja bland. Några av dessa sätt kan du läsa om nedan.

Klarna delbetalningDelbetalning via Klarna:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kr på månadsfaktura: 29,22%


->Lista över butiker

qliroDelbetalning via Qliro:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och flexibel delbetalning: 29,38%

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och fast delbetalning: 12,31%


->Lista över butiker

icabankenDelbetalning via ICA-Banken:

Effektiv ränta vid lån mellan 20 000-350 000: 3,76-11,52 %


Ansök om finansiering

Handla mat på avbetalning med faktura

Ett av de enklare sätten för att köpa mat på avbetalning är att göra det på faktura. Det är få, om inga fysiska mataffärer som erbjuder denna betalningslösning. Däremot kan du köpa mat över nätet på avbetalning genom faktura. Detta kan du göra genom ett av det otal matkasseföretag etablerade på marknaden. När du köper en matkasse på faktura kan du välja att skapa en avbetalningsplan. Du kan på så vis välja att delbetala matkassen över det antal månader du behöver på dig. Men många gånger upp till ett år.

Köpa mat med kreditkort

Ett annat sätt som man kan köpa mat på avbetalning på är att göra det med ett kreditkort. Då väljer då din egen avbetalningstakt för din kredit men kan komma att behöva betala ränta på krediten efter ett tag. På flera kort tillämpas hela två månaders räntefri kredit. På detta sätt kan du, om du är snabb att betala av maten få en helt kostnadsfri avbetalning. Vad som är extra positivt med att köpa mat kreditkort är att många mataffärer ger dig extra bra poäng och återbäring på maten du handlar. Exempelvis med ICAs kreditkort som ger dig 1% återbäring på dina matköp.

Låna pengar till mat

Låna pengar

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Möjligheten finns även att låna pengar till mat. Ett lån är ofta väldigt lätt och snabbt att få, och du kan välja att betala av det över ganska lång tid. Med många lite större lån får du dessutom en relativt förmånlig ränta jämfört med exempelvis räntan på kreditkort. Tar du ett snabblån för att köpa mat bör du tänka på att betala av det så snart som möjligt då detta drar på sig stora kostnader vid sena inbetalningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *