Hem » Minigrävare på avbetalning

Om man planerar att införskaffa en minigrävare så underlättar man köpet ganska mycket om man tar den på avbetalning. Man kan köpa en minigrävare på avbetalning via ett flertal alternativ. Vanliga alternativ är att köpa en minigrävare på avbetalning via ett faktura- eller kreditföretag, till exempel Klarna, att upprätta en avbetalning direkt hos butiken, samt genom att låna pengar från en bank för att köpa minigrävaren. Nedanför hittar du lite utförligare information om de vanligaste alternativen.

Klarna delbetalningDelbetalning via Klarna:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kr på månadsfaktura: 29,22%


->Lista över butiker

qliroDelbetalning via Qliro:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och flexibel delbetalning: 29,38%

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och fast delbetalning: 12,31%


->Lista över butiker

icabankenDelbetalning via ICA-Banken:

Effektiv ränta vid lån mellan 20 000-350 000: 3,76-11,52 %


Ansök om finansiering

Det kanske vanligaste alternativet är att köpa en minigrävare på avbetalning via något av de större faktura eller kreditföretagen som många webbshoppar samarbetar med. I detta fall brukar det vara möjligt att betala av en minigrävare över ungefär två-tre år. Det kan alltså vara ett alternativ för dig som har en lite högre inkomst eller som köper den till företaget. Att betala av minigrävaren via något fakturaföretag innebär ofta en lite högre ränta på avbetalningen än om man väljer andra alternativ.

Ett annat populärt alternativ är att finansiera avbetalningen genom att låna pengar till minigrävaren externt, från en bank. På detta sätt får man möjligheten att betala av minigrävaren på ända upp till 10-15 år, dessutom till en mycket förmånlig räntesats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *