Hem » Mobil på avbetalning trots betalningsanmärkning

Har man betalningsanmärkning så innebär det normalt stora svårigheter kring att ta olika former av krediter, särskilt större belopp. Tyvärr finns det få eller inga mobiloperatörer eller elektronikbutiker där man kan köpa en mobil på avbetalning trots betalningsanmärkning. an behöver därför hitta alternativ till att handla från dessa butiker eller operatörer. Ett alternativ som många väljer är att istället låna pengar från en bank som ger lån även till dig som har betalningsanmärkning. På detta sätt kan du skapa din egen avbetalning. Nedanför hittar du en lista över lånegivare där man kan låna pengar trots att man har betalningsanmärkning.

freedomfinance500 000 kr
3,25-18,15% Ränta
ANSÖK
lendo500 000 kr
3,25-18,15% Ränta
ANSÖK

Du lånar då valfritt belopp för att köpa din mobil, och du betalar sedan av detta över en valfri tidsperiod. Fördelen med många lån är att man om man vill kan betala av dem över en mycket lång tidsperiod, ofta ända upp till 12 eller 15 år. Detta gör att din månadskostnad för mobilen oavsett kommer att bli mycket låg. Dessutom innebär det att man genom att låna istället för att ta en avbetalning direkt hos butiken eller butiken också betalar en avsevärt lägre ränta än om man lånar pengar.

De flesta lånegivare som godkänner kunder med betalningsanmärkning kräver att man inte har något skuldsaldo hos Kronofogden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *