Hem » Mobil på avbetalning utan abonnemang

Många väljer att inte binda upp sig med abonnemang hos någon av mobiloperatörerna genom att köpa sin mobil på avbetalning utan abonnemang. Det sker vanligtvis genom att man upprättar en avbetalning för mobilen direkt hos butiken. På detta sätt kan man göra vad man vill med mobilen, och slipper att vara bunden till någon speciell operatör. Nedanför hittar du butiker där man kan kan köpa en mobil på avbetalning utan abonnemang.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Det finns flera fördelar med att inte binda upp sig med ett abonnemang hos någon av mobiloperatörerna. Bland annat gör det att man får sin mobil olåst, och därför kan använda sim-kort från den operatör som man önskar. Det gör också att man inte binder sig till en speciell prisplan hos mobiloperatören. Utvecklingen har de senaste åren varit att priserna på mobiltelefoni sänks för varje år. Därför kan man genom att binda upp sig över en lång tid gå miste om prissänkningarna.

Alternativ till avbetalning direkt hos butik – låna pengar

Om man vill köpa sin mobil på avbetalning utan abonnemang så kan man även låna pengar från en extern kreditgivare. Då kan man många gånger få en bra ränta, samt betala igen lånet över en lång tid.

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *