Hem » Mobil på avbetalning

Mobiltelefonen är en dyr men nog så viktig investering. För att få en bra mobil som håller måttet ett par år krävs det ofta att man lägger en större summa. Ett alternativ för dig som inte har råd att lägga hela summan direkt är att köpa mobilen på avbetalning. Nedan finner du olika finansieringsalternativ för dig som vill köpa din mobil på avbetalning.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Mobil på avbetalning genom faktura

Ett vanligt sätt att dela upp betalningen av sin mobiltelefon på är att köpa den på faktura. När du köper mobilen på faktura kan du normalt sett dela upp avbetalningen på upp till två år.

[table “10” not found /]

Fördelen med att göra avbetalningen genom faktura är att man normalt sett inte betalar någon ränta på krediten. Däremot betalar man vanligtvis en uppläggningsavgift och aviavgift, beroende av vilket faktureringsbolag man väljer. Nedan finner du butiker som erbjuder avbetalning genom faktura.

Mobil på avbetalning med kreditkort

Ytterligare ett sätt som du kan avbetala mobilen på är att köper den med kreditkort. När du köper en mobiltelefon med kreditkort har du hos många banker upp till två månaders räntefri kredit. Behöver du endast en kort period på dig att betala av mobilen kan detta vara ett bra alternativ.

Mobil på avbetalning genom lån

Behöver du lite längre tid på dig att betala av mobilen kan ett bra alternativ vara att ta ett lån. När du tar ett lån får du ofta lite längre återbetalningstid än andra typer av krediter, ofta upp till många år. Dessutom brukar räntan vara förmånligare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *