Hem » Mobiltelefoner hos L’EASY

Om man ska köpa en ny mobiltelefon är ett bra alternativ att handla från L’EASY. L’EASY har ett mycket stort utbud av mobiltelefoner som man antingen kan köpa kontant direkt eller köpa på avbetalning. Hos L’EASY är det alltså möjligt att köpa mobiltelefoner på avbetalning helt utan något abonnemang.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Det finns ett stort antal mobiltelefoner att välja bland hos L’EASY. Bland annat finns de senaste modellerna av både Samsung och iPhone, men de säljer även Huawei och Sony. När man beställer mobiltelefoner hos L’EASY så är det möjligt att upprätta en avbetalningsplan över en mycket lång tidsperiod. Normalt går det att betala av mobiltelefonen över så länge som 60 månader. Men det går naturligtvis att välja en kortare återbetalningstid man man hellre vill det.

Att upprätta en avbetalningsplan för mobiltelefonen som löper över såpass lång tid gör naturligtvis också att man även får en månadskostnad som är näst intill obefintlig. Detta gäller även om man köper en ganska dyr mobiltelefon, såsom Samsung Galaxy S7 eller iPhone 6.

Kreditprövning kommer att genomföras

På alla sina nya kunder genomför L’EASY en kreditprövning. Detta för att kunna försäkra sig om att de kommer att kunna fullfölja avbetalningsplanen. För att upprätta en avbetalning för mobiltelefoner hos L’EASY så krävs det alltså att man är över 20 år, har en inkomst över 120 000 kronor samt att man inte har några anmärkningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *