Hem » Ögonlaser på avbetalning

Vill man finansiera sin behandling med ögonlaser på avbetalning så kan man välja bland flera alternativ. Några kliniker erbjuder sina kunder en avbetalning direkt hos dem. Men det billigaste alternativet är vanligtvis att ta ett lån externt som man sedan betalar behandlingen med. Nedanför hittar du olika lån med förmånliga villkor för detta ändamål.

Varför låna till ögonlaser framför avbetalning?

I många fall, när man upprättar en avbetalning för ögonlaser direkt hos kliniken så betalar man både en hög ränta för avbetalningen samt uppläggningsavgift och aviavgifter varje månad. Därför är det vanligast att den totala kostnaden blir bra mycket lägre för krediten om man istället väljer att låna pengar. Ytterligare en fördel med att låna istället för att upprätta en avbetalning för ögonlaser är att man med lån kan ordna en mycket lång återbetalningstid för skulden om man så önskar.

Är det värt att upprätta en kredit för ögonlaser?

Att behandla dålig syn med ögonlaser är helt klart en mycket viktig investering i sig själv och sitt välmående. Därför kan det i de flesta fall vara mycket rimligt att även låna eller upprätta en avbetalning till denna typ av behandling. Dock bör man alltid vara noga med att endast dra på sig krediter som man är säker på att kunna betala senare. Man riskerar annars höga kostnader till följd av avgifter och dröjsmålsräntor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *