Hem » Olåst iPhone 7 på avbetalning

Det finns relativt många fördelar med att köpa en olåst iPhone 7 på avbetalning. Bland annat är det på detta sätt möjligt att byta operatör precis när man känner för det. Men i vissa fall kan det även innebära en lägre månadskostnad än om man tecknar ett abonnemang för sin iPhone 7. Nedan hittar du en lista över bra alternativ för att köpa en olåst iPhone 7 på avbetalning.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

I flera butiker som säljer olåsta iPhone 7 på avbetalning direkt hos sig själva så är det möjligt att få en mycket låg månadskostnad. Detta beror på att de kan erbjuda en återbetalningstid som är mycket lång. Inte sällan går det att betala av en iPhone 7 på ända upp till 50 eller till och med 60 månader. Detta ger givetvis också en tillfredsställande månadskostnad även om de skulle ta ut en mindre ränta. Det ger dig mer över till annat varje månad och du slipper att belasta din privatekonomi hårt under ett antal månader.

Skulle du plötsligt bestämma dig för att du inte längre vill ha din olåsta iPhone 7 på avbetalning så kan du när som helst välja att slutbetala din avbetalningsplan.

Innan du får igenom en avbetalning hos en online-butik så krävs det att du genomgår en kreditprövning. Normalt brukar det krävas att man har en årsinkomst på över 100 000 kronor, samt att man är över 20 år gammal.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *