Hem » Olåst iPhone på avbetalning

Handlar man över nätet så är det på flera håll möjligt att köpa en olåst iPhone på avbetalning. Det vanligaste alternativet är normalt att man upprättar en avbetalning direkt hos butiken. Nedanför hittar du en lista över butiker där man kan köpa en olåst iPhone på avbetalning, utan abonnemang.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Många väljer att köpa en olåst iPhone på avbetalning direkt hos webbutiken eftersom det i de flesta fall innebär en mycket låg månadskostnad. Det beror på möjligheten man har att lägga upp en avbetalning över lång tid. Handlar du från någon av butikerna ovan är det exempelvis möjligt att lägga upp din avbetalning på runt sex år. Det ger dig en mycket låg månadskostnad, vilket ger dig mycket pengar över till annat varje månad, trots en bra mobil!

Genom att köpa iPhone-mobilen olåst så finns det heller inga hinder när det kommer till användningen. På detta sätt kan du fritt byta mellan olika mobiloperatörer.

Alternativa sätt att finansiera iPhone-köpet

Ett alternativ till att upprätta en avbetalning för iPhone-mobilen hos webbutiken du handlar från är att ta ett lån externt, till exempel hos en bank. Då är det också möjligt att dela upp betalningen över lång tid, med enda nackdel att finansiering ligger på ett annat företag än det som sålt produkten. Nedanför på denna sajt hittar du olika lån som kan passa bra om man ska köpa en olåst iPhone 6.

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *