Hem » Parfym på avbetalning

Parfym är generellt sett ganska dyrt och för att man ska kunna få en väldoftande parfym att trivas med krävs det ofta att man lägger ett antal hundralappar. Därför kan ett smidigt alternativ vara att köpa parfym på avbetalning. När du vill handla parfym på avbetalning finns det flera alternativ att välja bland. Några av dessa kan du läsa om nedan.

Klarna delbetalningDelbetalning via Klarna:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kr på månadsfaktura: 29,22%


->Lista över butiker

qliroDelbetalning via Qliro:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och flexibel delbetalning: 29,38%

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och fast delbetalning: 12,31%


->Lista över butiker

icabankenDelbetalning via ICA-Banken:

Effektiv ränta vid lån mellan 20 000-350 000: 3,76-11,52 %


Ansök om finansiering

Parfym på avbetalning med faktura: Att köpa på faktura är ett av de vanligaste betalningssätten över nätet. När man handlar parfym på faktura finns även möjligheten att dela upp betalningen.

Skönhetsprodukter och smink på avbetalning

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

När du handlar parfym på avbetalning på detta sätt kan du vanligtvis delbetala parfymen på mellan 3-24 månader. Med detta avbetalningssätt behöver du oftast inte betala någon ränta. Däremot tillkommer ofta en uppläggningsavgift på din avbetalningsplan.

Parfym på kreditkort: Om du har möjligheten att betala av köpet ganska snart efteråt så är ett alternativ att köpa parfym  på kreditkort. Flera kreditkort har nämligen upp till två månaders avbetalning utan ränta. Efter dessa två månader övergår räntan sedan till mellan 10-20% per år, beroende av vilket kort du har. Många kreditkort ger dig även poäng på det du handlar. Poäng som sedan kan lösas in mot exempelvis mat, resor eller pengar.

Låna pengar till parfym: Att låna pengar till köp är ofta ett alternativ för dig som vill betala av skulden över en lite längre period. När du lånar pengar kan du många gånger välja att dela upp betalningen över ett antal år. Ytterligare en fördel med att låna pengar är att räntan blir ganska låg jämfört med om du tar krediter på andra sätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *