Hem » PC på avbetalning

Behöver man hjälp med att finansiera sitt köp av PC kan ett alternativ vara att köpa sin PC på avbetalning. Man kan välja att köpa sin PC på avbetalning på flera olika sätt. På denna sida kan du läsa om olika alternativ som finns samt deras respektive fördelar.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

PC på avbetalning med faktura

Det kanske enklaste alternativet för att köpa din PC på avbetalning är att göra det genom faktura, till exempel genom företagen Svea Webpay eller Klarna. Du kan med dessa välja att dela upp betalningen av din PC både i form av en avbetalningsplan och i form av skuld på ett kreditkonto.

[table “10” not found /]

När man köper på avbetalningsplan genom fakturaföretagen brukar den normalt vara räntefri. Med kreditkontot betalar man ränta på skulden. Här finner du webbutiker där man kan köpa sin PC på avbetalning genom faktura.

Låna pengar till PC

Låna pengar

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Om du inte får igenom köpet med faktura så kan ett alternativ också vara att ta ett lån för att finansiera ditt köp av PC. Det finns många olika lån att välja bland men vanligtvis får du ta ett lån externt, utanför webbshoppen och sedan köpa din PC. Fördelen med att låna pengar till din PC är att lånet kan ha en avbetalningsplan på flera år. Dessutom brukar räntan vara ganska bra jämfört med andra konsumentkrediter.

PC med kreditkort

Om du kan betala av din kredit ganska snabbt så är det definitivt ett alternativ att finansiera ditt köp av PC med kreditkort. Med många kreditkort har man en räntefri kredittid om runt 60 dagar vilket gör att man kan få en räntefri betalning på så vis. När denna räntefria period är slut bör man ha i åtanke att kreditkortsräntan ofta är högre än  räntan för andra krediter.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *