Hem » Platt-TV på avbetalning

Om man vill finansiera sitt platt-TV köp genom avbetalning så finns det flera alternativ att välja bland. Det kanske vanligaste är att man köper en Platt-TV på avbetalning direkt hos butiken. Men vissa väljer även att låna pengar externt för att finansiera köpet. Nedanför hittar du webbshoppar där man kan köpa en platt-TV på avbetalning.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

En av fördelarna med att köpa sin platt-TV på avbetalning direkt hos butiken är att man får ett enkelt och smidigt köp. Dessutom kan man välja att betala av platt-TVn över en mycket lång tid. Detta gör att att avbetalningen innebär en mycket låg månadskostnad. Ofta så lite som någon/några hundralappar per månad. Det underlättar dessutom att samla allt på ett och samma ställe, finansiering, köp och service, utifall att något skulle gå fel, man skulle behöva byta platt-TVn eller liknande.

FInansiera din platt-TV genom ett externt lån

Vad man också kan göra är att finansiera sitt köp av platt-TV genom ett externt lån. På detta sätt så kan man ofta få ganska bra ränta och likaså lång återbetalningstid för lånet.

Generellt gäller för lån att, ju bättre din privatekonomiska situation är, desto bättre lånevillkor får du. Nedanför hittar du olika lånegivare med bra villkor.

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *