Hem » Playstation 4 på avbetalning

Playstation 4 är en fantastisk uppföljare på den populära 3an. Problemet för många är att konsolen är relativt dyr. Men det finns flera möjligheter till att köpa ett Playstation 4 på avbetalning. Dessa kan du läsa om nedan.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Ett vanligt och ganska smidigt sätt att handla elektronikprodukter på avbetalning är att köpa dem på faktura. När du köper ett Playstation 4 på faktura kan du normalt sett välja att dela upp betalningen av fakturan. Detta kan du vanligtvis göra på mellan 3-24 månader. Givetvis beroende av vilket faktureringsbolag du väljer. Fördelen med att delbetala ett Playstation 4 med faktura är att man normalt inte betalar ränta på krediten. Däremot är det vanligt att faktureringsbolaget tar ut en uppläggningsavgift och en aviavgift för varje avi som skickas ut.

Köpa Playstation 4 med kreditkort: Ett bra alternativ för dig som kan betala av ditt Playstation 4 ganska snabbt är att köpa det på kredit med kreditkort. Många kreditkort har nämligen upp till två månaders räntefri kredit vilket gör denna typ av avbetalning kostnadsfri. Speciellt eftersom flera kreditkort helt saknar årsavgift.

Låna pengar till Playstation 4: Att istället ta ett lån för att köpa ett Playstation 4 är ett bra alternativ för dig som vill betala av ditt Playstation 4 över lite längre tid. När man tar ett lån får man vanligtvis en löptid över flera år. Och dessutom en relativt förmånlig ränta mot andra kredittyper. Detta skapar förutsättningar för en relativt låg månatlig inbetalning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *