Hem » Pool på avbetalning

Att skaffa pool till sitt hur är något som kan förgylla tillvaron rejält. Ett nöje och något att svalka sig i under varma sommardagar. Men eftersom det ofta innebär en ganska stor utgift så är det många som efterfrågar någon form av avbetalning för poolen. De alternativ som man normalt har att välja på är avbetalning via ett externt kreditföretag, direkt hos butiken eller genom att ta ett lån för att köpa poolen. En lista över alternativ hittar du nedanför.

Klarna delbetalningDelbetalning via Klarna:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kr på månadsfaktura: 29,22%


->Lista över butiker

qliroDelbetalning via Qliro:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och flexibel delbetalning: 29,38%

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och fast delbetalning: 12,31%


->Lista över butiker

icabankenDelbetalning via ICA-Banken:

Effektiv ränta vid lån mellan 20 000-350 000: 3,76-11,52 %


Ansök om finansiering

Om man väljer att köpa en pool på avbetalning via något av de större faktura- eller kreditföretagen så finns normalt möjligheten att betala av poolen på upp till mellan 24-36 månader. Räntan är normalt ganska hög på denna typ av avbetalning och brukar ligga på mellan 10-20%.

Om man istället vill ha en längre återbetalning, med lite lägre ränta så är ett förmånligt alternativ att låna pengar från en bank. Då är det i de flesta fall möjligt att betala igen skulden för poolen på upp till mellan 10-15 år. Oavsett om du köper den dyraste poolen på marknaden så blir din månadskostnad ganska låg. Dessutom är räntan i de flesta fall långt mycket förmånligare än andra kreditalternativ.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *