Hem » PS4 med L’EASY

När man köper ett PS4 online väljer många att köpa de hos L’EASY. På detta sätt kan man köpa sitt PS4 på delbetalning över mycket lång tid, samtidigt som man kan få sitt PS4 till låg månadskostnad. Detta ger dig som kund möjligheten att unna dig ett PS4 utan att det behöver belasta din privatekonomi sarskilt mycket varje månad.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Hur går delbetalningen av PS4 hos L’EASY till?

L’EASY har som grundkrav att man ska upfylla vissa kriterier när man ska delbetala ett PS4 hos dem. Det gäller i de flesta fall att man är över 20 år gammal, att man inte har några betalningsanmärkningar, att man har någon form av fast inkomst samt är folkbokförd i Sverige. Uppfyller man dessa krav har man sedan fritt fram att upprätta en avbetalning för sitt PS4. Man väljer själv då över hur lång eller kort tid man vill betala av köpet, normalt med ett tak på upp till hela 60-70 månader.

Väljer man att återbetala köpet över en lång tid är det alltså möjligt att få en mycket låg månadskostnad för sitt PS4. När du upprättat en delbetalning för ditt PS4 kan du dessutom när som helst välja att slutbetala hela ditt köp.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *