Hem » PS4 på avbetalning

För att finansiera sitt PS4-köp väljer många att köpa det på avbetalning. Detta kan man göra på flera sätt, men det kanske vanligaste alternativet är att köpa sitt PS4 på avbetalning direkt hos butiken. Då blir månadskostnaden för spelkonsolen normalt mycket låg. Nedanför hittar du olika webbutiker som erbjuder kunderna att köpa ett PS4 på avbetalning direkt.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Välj själv hur lång avbetalning du vill ha

När du köper ditt PS4 på avbetalning direkt hos butiken så kan du välja själv hur lång återbetalningstid du vill ha på spelkonsolen. För den som önskar så går det att betala av spelkonsolen över mycket lång tid. Det är inte ovanligt att man kan göra det på upp till fem eller sex år. Att betala av köpet över så lång tid gör ju också att månadskostnaden blir mycket låg, ofta så låg som någon eller några få hundralappar.

Låna pengar till ditt PS4

Om du kan tänka dig att lägga finansieringen hos en extern part så finns även möjligheten till att låna pengar till ditt PS4. Då är det i vissa fall möjligt att komma ner något i ränta mot när man delbetalar direkt hos butiken. Vill du hitta ett lån för detta ändamål finns en lista över lämpliga här nedanför.

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *