Hem » Räntefri avbetalning av cykel

Istället för att ta någon av de dyra konsumentkrediter med hög ränta som finns i många butiker på nätet så går det faktiskt att få en räntefri avbetalning av en cykel. Detta kan enkelt få genom att skaffa ett av kreditkorten i listan nedanför.

Delbetala räntefritt på upp till 24 månader!

Delbetala köp mellan 3 000 - 20 000 räntefritt på upp till 24 månader med re:member-kortet.


rememberkortet

ANSÖK NU

Att få en räntefri avbetalning för en cykel är värt väldigt mycket, särskilt som de flesta andra avbetalningar och konsumentkrediter som man hittar i fysiska butiker och på nätet brukar innebära att man betalar en ränta om mellan 10-20%. Genom att skaffa ett kreditkort med räntefri avbetalning så kan du helt välja vilken cykel du vill betala av, från den butik du vill.

På detta sätt får man en helt räntefri avbetalning av cykeln som man köper. Dock bör man tänka på att det kan innebära vissa andra avgifter, även om de inte är särskilt höga. Dessa avgifter kan vara en administrativ avgift, till exempel en aviavgift.

För de flesta kort gäller att du kan upprätta en avbetalning för de cykelköp som är mellan 3 000 – 20 000 kronor. Du väljer sedan själv över hur lång tid din räntefria avbetalning ska sträcka sig, närmare bestämt över 6, 12 eller 24 månader. För att få din ansökan godkänd så krävs det normalt att du är över 18, har någon form av stadigvarande inkomst samt att du inte har någon betalningsanmärkning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *