Hem » Räntefri avbetalning av elektronik

När man handlar online så erbjuds det mängder utav olika konsumentkrediter med mer eller mindre förmånliga villkor. I de flesta fall behöver man betala en ganska hög ränta, ofta så hög som mellan 10-20% på avbetalningen. Men det är faktiskt möjligt att få en helt räntefri avbetalning av elektronik som man köper. Ett av de lättaste och mest förmånliga sätten för att göra detta är att skaffa ett kreditkort som ger möjlighet till räntefri avbetalning. En lista över kreditkort med möjlighet till räntefri avbetalning hittar du nedanför.

Delbetala räntefritt på upp till 24 månader!

Delbetala köp mellan 3 000 - 20 000 räntefritt på upp till 24 månader med re:member-kortet.


rememberkortet

ANSÖK NU

Genom kreditkorten så är det möjligt att upprätta en räntefri avbetalning av elektroniken på antingen sex månader, ett år eller två år. Över hur lång tid väljer man alltså själv. Detta alternativ är mycket flexibelt eftersom man kan upprätta en avbetalning för det köp som man vill. Man kan själv välja butik samt det belopp som man vill betala av. Normalt går det att upprätta en avbetalning för elektronik-köp på upp till 20 000 kronor. När du väl gjort ditt köp så går du bara in i internetbanken och anmäler detta som räntefri avbetalning. Väljer du längsta möjliga återbetalningstid, det vill säga två år så kommer din månadskostnad att bli mycket låg.

Även om avbetalningen är räntefri så behöver du i de flesta lägen räkna med att behöva betala en administrativ avgift för avbetalningen så länge den löper. Den brukar ligga på runt 30 kronor i månaden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *