Hem » Räntefri avbetalning av klocka

Istället för att ta någon av de dyra konsumentkrediter som finns över nätet, med vanligtvis skyhög ränta så går det faktiskt att få en räntefri avbetalning för en klocka. Det gör man enklast genom att skaffa något av dessa kreditkort med räntefri avbetalning av större köp.

Delbetala räntefritt på upp till 24 månader!

Delbetala köp mellan 3 000 - 20 000 räntefritt på upp till 24 månader med re:member-kortet.


rememberkortet

ANSÖK NU

Att upprätta en räntefri avbetalning av en klocka på kreditkortet är på de allra flesta kreditkort ett mycket förmånligt alternativ. Särskilt eftersom de allra flesta typer av konsumentkrediter annars innebär en skyhög ränta på mellan 10-20%, plus ytterligare uppläggningsavgifter och liknande. Man landar alltså på en effektiv totalränta på runt 20% när man upprättar någon typ av konsumentkredit för sin klocka. Med andra ord kan man spara mycket på att istället ansöka om ett kreditkort med räntefri delbetalning.

Med kortet går det att delbetala ett köp på mellan 3000-20 000 kronor. Det kan man göra på antingen 6, 12 eller 24 månader. Det finns ingen hake kring detta, utan krediten blir räntefri genom att man anmäler köpet för räntefri avbetalning under mina sidor. Dock att det vanligt att en mindre, månatlig administrativ avgift tas ut när man upprättar avbetalningen.

För att få sin ansökan för kreditkorten ovan godkänd så behöver man normalt uppfylla kraven om en stadigvarande inkomst, ålder över 18 år gammal, samt att man inte har någon betalningsanmärkning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *