Hem » Räntefri avbetalning av säng

När man beställer en säng på avbetalning över nätet bör man se upp. Många av de butiker som erbjuder avbetalning för ditt säng-köp tar ut en mycket hög ränta, ofta en effektiv ränta på närmare 20%. Men faktum är att du ganska enkelt kan ordna en räntefri avbetalning av din säng. Detta kan du göra genom att betala din säng med kreditkortet nedanför.

Delbetala räntefritt på upp till 24 månader!

Delbetala köp mellan 3 000 - 20 000 räntefritt på upp till 24 månader med re:member-kortet.


rememberkortet

ANSÖK NU

När du väl skaffat ditt kreditkort så går du sedan in under mina sidor och anmäler om räntefri avbetalning för säng-köpet. Du kan upprätta en avbetalning för de köp du gör med en köpsumma på mellan 3 000 – 20 000 kronor. Med andra ord är det möjligt att även upprätta räntefri avbetalning för dyrare sängar. Fördelen med detta alternativ jämfört mot att handla sängen i en viss specifik butik är att du på detta sätt fritt väljer själv vilken butik som du ska handla ifrån.

När du väl gjort ett köp som du upprättar en räntefri avbetalning utifrån så kan du välja att betala av köpet på 6, 12 eller 24 månader. Detta gör att du kan få den återbetalningstid du önskar, samt även att du kan styra över din månadskostnad för sängen.

Även om betalningen är räntefri så tillkommer en administrativ avgift när du ska upprätta en räntefri avbetalning av sängen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *