Hem » Räntefri avbetalning av vitvaror

De allra flesta typer av konsumentkrediter som finns att välja bland när man handlar över nätet innebär en mycket hög ränta och höga avgifter. Inte sällan får man räkna med en effektiv ränta på upp till 20%. Därför lönar det sig kraftigt att köpa vitvaror på räntefri avbetalning. Det gör man enklast genom skaffa och använda sig utav något av kreditkorten nedanför.

Delbetala räntefritt på upp till 24 månader!

Delbetala köp mellan 3 000 - 20 000 räntefritt på upp till 24 månader med re:member-kortet.


rememberkortet

ANSÖK NU

Genom att använda sig av något av korten ovan är det möjligt att köpa vitvaror på räntefri avbetalning på antingen 6, 12 eller 24 månader. Detta kan underlätta ditt köp av vitvaror rejält, samtidigt som det ger dig en låg månadskostnad även för lite dyrare vitvaror som du köper. Detta är möjligt för alla köp av vitvaror som är mellan 3 000 – 20 000 kronor i storlek.

Ytterligare en fördel med att upprätta din avbetalning för vitvarorna genom kreditkortet framför att göra det från en specifik butik som erbjuder avbetalning är att man på detta sätt fritt kan välja vilken butik man ska handla ifrån. Genom kreditkortet delbetalar man valfritt köp.

Om man köper vitvaror på räntefri avbetalning genom kreditkortet så behöver man vara beredd på att en administrativ avgift tas ut. Den brukar ligga på runt 50 kronor per månad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *