Hem » Räntefri avbetalning för soffa

De flesta butiker på nätet som erbjuder avbetalning när man köper en soffa erbjuder någon form av konsumentkredit med hög ränta. Men det är faktiskt möjligt att upprätta en räntefri avbetalning för soffan man köper. Detta gör man enkelt genom att köpa soffan med något av kreditkorten nedanför.

Delbetala räntefritt på upp till 24 månader!

Delbetala köp mellan 3 000 - 20 000 räntefritt på upp till 24 månader med re:member-kortet.


rememberkortet

ANSÖK NU

Detta erbjudande, med räntefri avbetalning för soffan eller för andra köp är långt mycket förmånligare än de konsumentkrediter som olika webbshoppar brukar erbjuda. Kreditföretag som finns integrerade i många webbshoppar brukar erbjuda avbetalning av soffor och andra produkter till en ränta om mellan 10-20%, med andra ord mycket hög.

Genom kreditkortet kan du istället dela upp betalningen av soffan på ända upp till två år räntefritt.. Detta gäller för köp mellan 3000 till 20 000 kronor. När du väl gjort ditt köp så går du in och anmäler till banken att du vill avbetala denna transaktion och den räntefria avbetalningen för soffan upprättas sedan. Vill du betala av soffan över kortare tid än två år går detta också bra. Du väljer själv om du vill betala av köpet över sex månader, ett år eller två år. För att upprätta en avbetalning av detta slag brukar banken ta ut en administrativ avgift.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *