Hem » Räntefri avbetalning för TV

De allra flesta typer av konsumentkrediter som erbjuds över nätet om man vill upprätta en avbetalning när man köper en TV innebär normalt mycket hög ränta. Men det är faktiskt möjligt att upprätta en räntefri avbetalning för TVn. Detta gör man enklast genom att man köper TVn med ett kreditkort som möjliggör detta. En lista över den typen av kreditkort hittar du nedanför.

Delbetala räntefritt på upp till 24 månader!

Delbetala köp mellan 3 000 - 20 000 räntefritt på upp till 24 månader med re:member-kortet.


rememberkortet

ANSÖK NU

Genom att ansöka om ett kreditkort inför ditt köp av TV så kommer du att kunna upprätta en räntefri avbetalning för TVn över allt från 6 och upp till 12 eller 24 månader. Det gör att du själv väljer din månadskostnad samt om du vill betala av TVn över kort eller lång tid. Detta gäller för de TV-köp som är mellan 3000-20 000 kronor i storlek.

Även om avbetalningen för TVn är helt räntefri så behöver man med de flesta kreditkort räkna med att en administrativ avgift tas ut. Den brukar ligga på mellan 20-30 kronor i månaden under tiden som den räntefria avbetalningen pågår.

Att välja avbetalning av TV-köpet genom kreditkortet framför andra alternativ ger betydligt mycket större flexibilitet än andra alternativ. Det gör att man helt kan välja själv från vilken butik samt vilket belopp som man ska upprätta en avbetalning för.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *