Hem » Resa på avbetalning trots anmärkning

Att få en resa på avbetalning trots anmärkning är svårt om inte omöjligt. Det som man därför behöver göra är att låna pengar externt för att finansiera sin resa. Det finns ett flertal banker och lånegivare som lånar ut pengar till den som har anmärkning. En lista över dessa hittar du här nedan.

freedomfinance500 000 kr
3,25-18,15% Ränta
ANSÖK
lendo500 000 kr
3,25-18,15% Ränta
ANSÖK

Att vända sig externt för att få finansiering till sin resa kan dessutom många gånger vara mer förmånligt än att man köper på avbetalning direkt hos resebyrån. Dessutom brukar det kunna ge möjligheten till att återbetala resan över en väldigt lång tidsperiod. Det är till exempel vanligt bland banker att ge en återbetalningstid på upp till mellan 10-15 år utan några större problem. Det gör att även en dyr resa inte behöver belasta privatekonomin särskilt hårt varje månad.

Att låna pengar är alltså ett relativt bra alternativ för att köpa en resa på avbetalning trots anmärkning. Men för att kunna göra detta så krävs det normalt att du uppfyller vissa krav relaterade till din privatekonomi. Ofta så krävs det till exempel att du inte har något skuldsaldo hos Kronofogden, samt att din betalningsanmärkning inte är äldre än 6 månader. Vidare brukar det naturligtvis även krävas att du har en inkomst som gör det möjligt att följa det återbetalningsplan som du avser att upprätta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *