Hem » Robotgräsklippare räntefritt

Det finns ett antal alternativ för att köpa en robotgräsklippare med olika typer av konsumentkrediter på nätet, såsom lån, avbetalning och liknande. De flesta alternativen innebär dock en ganska hög ränta. Men det är möjligt att köpa en robotgräsklippare räntefritt. Det lättaste är att skaffa ett kreditkort som möjliggör detta. En lista över denna typ av kreditkort hittar du nedanför.

Delbetala räntefritt på upp till 24 månader!

Delbetala köp mellan 3 000 - 20 000 räntefritt på upp till 24 månader med re:member-kortet.


rememberkortet

ANSÖK NU

Om du köper din robotgräsklippare räntefritt via något av kreditkorten här ovanför så kan du betala av den helt räntefritt på mellan 6-24 månader. Det enda som man behöver betala under den räntefria betalningen av robotgräsklipparen är en administrativ avgift om 57 kronor per månad.

Du är med denna typ av räntefria betalning helt fri avseende var du ska handla, samt vilken robotgräsklippare som du ska köpa. Detta eftersom du har möjlighet att delbetala samtliga köp räntefritt som befinner sig inom prisintervallet 3000-20 000 kronor. Så länge du har täckning för detta så kan du välja att delbetala flera olika köp räntefritt.

Du behöver inte anmäla ditt köp som räntefritt i förväg. När du gjort ditt köp av robotgräsklippare så loggar du in i internetbanken och anmäler just detta köpet som räntefritt. Du kan när som helst välja att betala av resterande skuld till kreditföretaget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *