Hem » Rolex på avbetalning

Det finns ett par butiker på nätet som erbjuder sina kunder att köpa en Rolex på avbetalning via olika typer av konsumentkrediter, exempelvis Klarna. Detta alternativ brukar dock innebära att man betalar en ränta på mellan 10-20%. Det brukar därför löna sig ganska kraftigt att istället låna pengar till sin Rolex. Nedanför har vi samlat ett antal lån som kan vara aktuella för dig som ska köpa en Rolex-klocka.

Vad som också är en rejäl fördel med att låna pengar framför att köpa sin Rolex på avbetalning genom någon form av konsumentkredit är att man kan betala av lånet över en mycket lång tidsperiod. Genom de flesta konsumentkrediter så behöver man betala av sitt Rolex-köp på runt 24-36 månader. Men genom att istället låna pengar så är det möjligt att betala av skulden på upp till mellan 10-15 år. Med andra ord blir månadskostnaden så otroligt mycket lägre vid ett lån med lång löptid än majoriteten av alla konsumentkrediter.

Vilken ränta som du får för ditt lån och indirekt avbetalning för Rolex-klockan beror på din privatekonomiska situation. Dessutom kan detta variera ganska mycket mellan olika banker. Därför lönar det sig att ansöka hos flera banker och därefter tacka ja till det erbjudande som känns bäst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *