Hem » Samsung Galaxy S5 på avbetalning

Samsung Galaxy är en mycket populär och bra mobiltelefon, som dessutom har ett ganska lågt pris jämfört med sina konkurrenter. För att underlätta köpet kan man enkelt när man köper över internet köpa sin Samsung Galaxy S5 på avbetalning. Nedan kan du läsa om några vanliga alternativ för avbetalning.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Samsung Galaxy S5 på avbetalning med faktura: Ett vanligt och enkelt sätt för att köpa mobilen på avbetalning på är att göra det på faktura. När du köper en Samsung Galaxy S5 på faktura så kan du välja att dela upp betalningen, vanligtvis på mellan 3-24 månader. Du betalar då ingen ränta men betalar i många fall uppläggningsavgift för avbetalningsplanen. Nedan finner du webbshoppar som erbjuder dig att köpa Samsung Galaxy S5 på avbetalning med faktura.

Mobiler och elektronik på avbetalning

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Köp Samsung Galaxy S5 på avbetalning med kreditkort: Ett alternativ för dig som kan betala av mobilen relativt snabbt kan ett bra alternativ vara att köpa den på kreditkort. Flera kreditkort erbjuder nämligen sina kunder hela två månaders räntefri betalning. Kan du betala av mobilen inom denna period har du på så vis en gratis avbetalning. Skulle du överskrida denna perioden är krediträntan ganska hög, vanligtvis mellan 10-20% per år.

Låna pengar till Samsung Galaxy S5: Behöver du lite längre tid på dig att betala av din mobil kan ett bra alternativ vara att ta ett lån. När du lånar pengar till din mobil får du en relativt låg ränta och kan dessutom välja att betala av den över en väldigt lång period, många gånger på upp till flera år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *