Hem » Samsung Galaxy S6 på avbetalning

Istället för att teckna ett abonnemang hos en mobiloperatör så går det hos flera butiker på nätet att köpa en Samsung Galaxy S6 på avbetalning. Gör man detta direkt hos butiken så går det normalt att få en lång återbetalningstid för Samsung-mobilen, i kombination med en låg månadskostnad. Butiker som erbjuder detta hittar du nedanför.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Att köpa en Samsung Galaxy S6 på avbetalning hos webbshoppen som du handlar ifrån gör att du slipper binda upp dig på något dyrt abonnemang. Istället kan du själv fritt välja och byta mobiloperatör när du vill. Vidare innebär det en del andra fördelar. Eftersom butiken brukar vara väldigt mån om att du ska köpa mobilen hos just dem så brukar det vara möjligt att lägga upp återbetalningen över mycket lång tid. Inte sällan mellan 6-7 år. Detta gör naturligtvis att den totala månadskostnaden för att köpa en Samsung Galaxy S6 blir mycket låg.

Vidare blir köpet mycket bekvämt om man av någon anledning skulle behöva lämna mobilen i retur till butiken, eller om man skulle behöva utnyttja garantin. Detta eftersom allt, inklusive finansiering ligger samlat under samma företag.

Om du skulle söka andra alternativ för att finansiera ditt köp av Samsung Galxy S6 så är det även möjligt att låna pengar externt, alternativt att köpa den hos ett externt fakturaföretag integrerat hos en webbshop.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *