Hem » Säng på avbetalning med betalningsanmärkning

Om man planerar att köpa en säng på avbetalning när man har en betalningsanmärkning så blir detta ofta mycket svårt, åtminstone om man finansierar sin avbetalning hos en butik. Mycket få eller inga butiker kommer normalt att godkänna en avbetalning för dig som har en betalningsanmärkning. Därför är det lättaste alternativet normalt att finansiera sin avbetalning externt, hos en lånegivare som lånar ut pengar till dig med betalningsanmärkning och sedan köpa sängen med dessa lånade pengar. Nedanför hittar du olika lån som kan vara lämpliga för detta.

freedomfinance500 000 kr
3,25-18,15% Ränta
ANSÖK
lendo500 000 kr
3,25-18,15% Ränta
ANSÖK

Att ta ett lån för att köpa en säng på avbetalning med betalningsanmärkning är faktiskt ett ganska förmånligt alternativ. Detta beror på att de flesta typer av krediter som man får direkt hos butikerna, såsom via kreditföretagen Klarna eller Svea Ekonomi ofta innebär rätt hög ränta, med snabb återbetalning. Lånar man istället från en bank eller lånegivare så får man en lång återbetalning, ofta med möjlighet till återbetalning på upp till 12 år. I de flesta fall så får man också en långt förmånligare ränta än vid de konsumentkrediter som finns hos många butiker.

Dessa krav brukar ställas

Om du ska låna från någon av bankerna ovan så krävs det normalt att du inte har några betalningsanmärkningar som är mindre än 6 månader gamla. Vidare brukar det krävas att du inte har något skuldsaldo hos Kronofogden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *