Hem » Skor på avbetalning

För att kunna köpa ett lite bättre par skor på en gång är det många som väljer att köpa skor på avbetalning. När man handlar skor på avbetalning finns det flera finansieringsalternativ att välja bland. Nedan kan du läsa om de vanligaste alternativen samt deras för- respektive nackdelar.

Klarna delbetalningDelbetalning via Klarna:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kr på månadsfaktura: 29,22%


->Lista över butiker

qliroDelbetalning via Qliro:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och flexibel delbetalning: 29,38%

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och fast delbetalning: 12,31%


->Lista över butiker

icabankenDelbetalning via ICA-Banken:

Effektiv ränta vid lån mellan 20 000-350 000: 3,76-11,52 %


Ansök om finansiering

Skor på avbetalning med faktura

Skor på avbetalning

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Att delbetala skor genom faktura är väldigt vanligt. När man betalar skor med faktura får man nästan alltid alternativet att delbetala skorna. Med faktura, exempelvis hos fakturaföretaget Klarna brukar man normalt kunna välja att delbetala skor över mellan 3-24 månader. När man köper på avbetalning med faktura så brukar avbetalningen vara räntefri. Det som däremot brukar kosta är en uppläggningsavgift för avbetalningsplanen samt aviavgifter på de avier som du får hemskickade.

Skor på avbetalning med kreditkort

Det är även möjligt att skapa sig en egen avbetalning om man köper skorna med ett kreditkort. Eftersom flera kreditkort har en räntefri kredittid som ibland kan sträcka sig över flera månader kan detta vara ett ganska bra alternativ för den som har möjligheten att betala igen skulden relativt fort. Det som man behöver tänka på är att räntan på krediten efter den räntefria tiden många gånger är relativt hög. Den ligger för många kreditkort på mellan 10-20%

Låna pengar till skor

Låna pengar

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Ytterligare ett alternativ till att delfinansiera skor kan vara att låna pengar till dina skor. Det fullkomligt kryllar av lånealternativ på nätet och du finner relativt säkert ett lån som passar dig. Många lån har dessutom en väldigt lång löptid jämför med andra krediter, vilket gör att du med hjälp av ett lån kan välja att lägga upp en delbetalning av skor över flera år. Likt en avbetalning av skor genom faktura så får du genom lånet en fast månadsinbetalning. Dessutom kan man många gånger få en relativt förmånlig ränta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *