Hem » Smart-TV på avbetalning

När man handlar över nätet går det att välja bland flera alternativ för att finansiera sitt köp av smart-TV. Ett av de mest populära alternativet är att köpa sin smart-TV på avbetalning direkt hos butiken eftersom man då kan betala av smart-TVn över väldigt lång tid. Men många väljer också att köpa den på faktura eller låna pengar externt för att köpa smart-TVn. Nedanför hittar du butiker genom vilka man kan köpa en smart-TV på avbetalning.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Som nämndes ovan finns det vissa naturliga fördelar med att köpa sin smart-TV på avbetalning direkt hos butiken man handlar ifrån. Som att det underlättar om man skulle behöva byta ut produkten, serva produkten eller liknande. Men det brukar också göra att man kan få mycket lång återbetalningstid på sin smart-TV, ofta upp till många år.

Ett annat alternativ är att låna pengar från en extern kreditgivare för att finansiera ditt köp av smart-TV. Detta alternativ ger vanligtvis en bra ränta på krediten, och man brukar själv kunna välja återbetalningstid helt. Nackdelen med detta alternativ är som ovan nämndes att inte ha köpet och krediten samlad på ett och samma ställe. Nedanför hittar du en lista över lån med bra villkor, i olika storlekar.

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *