Hem » Smart-TV på delbetalning

Vill man inte betala hela köpsumman direkt när man köper en ny Smart-TV över nätet så finns möjligheten till att köpa Smart-TVn på delbetalning direkt hos butiken. På detta sätt får man ett smidigt köp, tillsammans med en mycket låg månatlig inbetalning på Smart-TVn. Nedanför hittar du butiker över nätet som erbjuder sina kunder att köpa en Smart-TV på delbetalning.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

När du köper en Smart-TV på delbetalning hos någon av de butiker som finns listade ovanför så kan du välja att betala av Smart-TVn över mycket lång tid. Det gör i sin tur att den totala månadskostnaden som man betalar till företaget som säljer Smart-TVn blir mycket låg. Ofta bara någon/några hundra i månaden. Dessutom drar man nytta av de fördelar som finns med att ha allt samlat (finansiering, garanti, service) på ett och samma ställe. Det underlättar om man exempelvis skulle behöva utnyttja garantin eller om man av någon anledning skulle behöva returnera Smart-TVn till butiken.

Andra sätt att finansiera Smart-TVn

Om du skulle leta efter ett alternativ till att finansiera Smart-TVn direkt hos butiken så kan man även låna pengar externt till köpet. På detta sätt går det också att få långa återbetalningstider på skulden, med skillnaden att krediten ligger hos en extern part. Nedanför hittar du olika kreditgivare som kan vara bra för dig som ska köpa en Smart-TV.

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *