Hem » Smartphone på avbetalning

När man handlar över nätet så går det på flera håll att köpa en smartphone på avbetalning direkt hos butiken. Det har bland annat fördelen att man kan delbetala köpet över en mycket lång tidsperiod, vilket ger en låg månadskostnad för smartphonen. Nedanför hittar du butiker på nätet där man kan köpa en smartphone på avbetalning direkt.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Att upprätta en avbetalningsplan för smartphone-mobilen direkt hos butiken gör köpet enkelt och problemfritt. Detta eftersom man då har finansieringen för köpet samlat på samma ställe som det produktrelaterade finns, exempelvis garantin och serviceavtalet. Behöver du till exempel lämna din smartphone i retur så kan det finnas stora fördelar med att ha allt samlat på samma ställe.

Det gör också att butiken kan erbjuda dig en lång löptid för avbetalningsplanen. Detta resulterar i sin tur i en mycket låg månadskostnad för din smartphone.

Låna pengar till smartphone

Ett annat alternativ för att finansiera sitt köp är att låna pengar externt. Då får man en återbetalning av lånet som på många sätt liknar en avbetalningsplan. Man väljer själv över hur lång tid man ska betala igen sin skuld och väljer man rätt lån är det också möjligt att få en relativt förmånlig ränta på återbetalningen.

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *