Hem » Sony Xperia på avbetalning

Sony Xperia är en mycket populär smartphone som dessutom är väldigt prisvärd jämfört med sina konkurrenter. För att slippa lägga hela beloppet för din Sony Xperia på en gång kan ett alternativ vara att köpa den på avbetalning. Nedan kan du läsa om några alternativ som finns för att delbetala din Sony Xperia.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Sony Xperia på avbetalning med faktura: Ett av de lättaste och mest populära sätten att delbetala din Sony Xperia på är att köpa den på faktura. Du kan vid ett fakturaköp vanligtvis välja att betala av mobilen på mellan 3-24 månader.

Mobiler och elektronik på avbetalning

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Fördelen med att köpa din Sony Xperia på avbetalning med faktura är att man normalt inte betalar någon ränta. Däremot tillkommer ibland en uppläggningsavgift.

Köp en Sony Xperia på kreditkort: Ett bra alternativ för dig som kan betala av mobilen snabbt är att köpa den på ett kreditkort. Med rätt kreditkort kan du dessutom få upp till två månaders räntefri kredit. Skulle du inte klara av att betala av telefonen under den räntefria tiden har den återstående skulden en ränta på mellan 10-15%.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *