Hem » Sony Xperia Z5 på delbetalning

Även om man inte vill binda upp sig på något abonnemang så går det utmärkt att köpa en Sony Xperia Z5 på delbetalning. Det vanligaste alternativet är då att man upprättar en delbetalning för Sony Xperia Z5-mobilen med finansiering direkt hos butiken. Här nedanför hittar du olika webbutiker som kan erbjuda sina kunder detta.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Att köpa en Sony Xperia Z5 på delbetalning är ett alternativ som kan vara bra för den som inte har tillräckligt med pengar för att betala mobilen kontant. Genom att man upprättar en delbetalning för Sony Xperia Z5-mobilen direkt hos butiken så brukar det nämligen vara möjligt att betala av köpet över en ganska lång tidsperiod. Det är vanligt att man kan betala av sin Sony Xperia Z5 på upp till fem år, och ibland till och med längre. Även en produkt som är ganska dyr, såsom en Sony Xperia Z5, får på detta vis en månadskostnad som inte alls blir särskilt hög. Detta gör att ett köp av en bra mobil inte behöver påverka din privatekonomi särskilt mycket varje månad.

Vissa krav behöver uppfyllas för avbetalningen

För att kunna köpa en Sony Xperia Z5 på avbetalning så krävs det normalt att man uppfyller vissa krav. Dessa krav är generellt att man har någon form av inkomst, att man är över 20 år gammal samt att man inte har några betalningsanmärkningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *