Hem » Speldator på avbetalning

Om man vill köpa en speldator men inte ha möjligheten att betala hela på en gång så finns möjligheten till att köpa den på avbetalning. Det går att köpa en speldator på avbetalning direkt hos flera butiker online, med avbetalningstid på upp till ett antal år. Nedanför hittar du butiker på nätet där man kan köpa en speldator på avbetalning.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Att köpa en speldator direkt hos butiken gör att man har både produkt och finansiering samlat på samma ställe. Det kan vara bekvämt exempelvis om man man av någon anledning skulle behöva lämna speldatorn i retur till butiken man handlat ifrån. Men eftersom butiken ofta har ett intresse av att du ska handla från just dem så brukar många butiker med avbetalning också erbjuda en relativt lång återbetalningstid för den aktuella produkten. Ofta ligger denna på många år, ibland så länge som sex år.

Att finansiera köpet genom lån

Om man istället för att upprätta en avbetalning direkt hos butiken vill finansiera köpet genom lån kan detta också vara ett alternativ. Då behöver man normalt vända sig till en extern kreditgivare och kan på detta sätt ibland få ner räntan något jämfört med en ordinarie avbetalningsplan. Nedan hittar du en lista över olika kreditgivare som erbjuder lån med bra villkor.

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *