Hem » Stationär dator på avbetalning

Ett vanligt alternativ för att finansiera sitt köpa av stationär dator är att köpa det på avbetalning direkt hos butiken. Det gör bland annat att man kan delbetala köper av den stationära datorn över mycket lång tid och på detta sätt få en låg månadskostnad. Nedanför hittar du butiker på nätet där man kan köpa en stationär dator på avbetalning.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Avbetalningsplan för stationär datorn direkt hos butiken

När man beställer en stationär dator på avbetalning direkt hos butiken så är en mycket stor fördel att man får allt samlat på samma ställe. Detta är exempelvis smidigt och bekvämt om något problem skulle uppstå, och man behöver utnyttja sin garanti eller returrätt för den stationära datorn. Då uppstår inga frågetecken eftersom butiken i fråga har ansvar för allt från finansiering till service.

Vidare har många webbutiker, när man köper hos dem direkt, möjligheten att erbjuda mycket långa återbetalningstider för den stationära datorn. Detta leder i sin tur till att månadskostnaden blir mycket låg för datorn.

Andra alternativ

Vad man också kan göra är att låna pengar till en stationär dator hos någon av de externa kreditgivare som finns. Nackdelen är då att finansieringen av den externa datorn ligger hos en extern part. Men i utbyte mot detta brukar man kunna få ner räntan något. Nedanför hittar du olika lån som kan passa bra för dig som ska köpa en stationär dator.

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *