Hem » Tandblekning på avbetalning

Gula tänder är inte särskilt fräscht eller roligt. En tandblekning kan därför ibland behövas akut. Och i dessa fall kan man behöva köpa tandblekningen på avbetalning. Nedan hittar du olika möjligheter till att köpa tandblekning på avbetalning.

Klarna delbetalningDelbetalning via Klarna:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kr på månadsfaktura: 29,22%


->Lista över butiker

qliroDelbetalning via Qliro:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och flexibel delbetalning: 29,38%

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och fast delbetalning: 12,31%


->Lista över butiker

icabankenDelbetalning via ICA-Banken:

Effektiv ränta vid lån mellan 20 000-350 000: 3,76-11,52 %


Ansök om finansiering

Tandblekning på avbetalning med faktura

Ett av de vanliga sätten att handla tandblekning på avbetalning på är att göra det genom ett fakturaköp. Oavsett om man köper på faktura från Klarna eller Sveawebpay finns det möjlighet att dela upp betalningen. Vanligtvis kan man skapa en avbetalningsplan på mellan 3-12 månader. Nedan finner du webbshoppar som erbjuder möjligheten till att handla tandblekning på avbetalning genom faktura.

Skönhetsprodukter och smink på avbetalning

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Avbetalning med kreditkort

Ett annat sätt att delbetala tandblekning på är att köpa det med kreditkort. När du köper tandblekning med kreditkort är det bra om du betalar igen skulden inom ganska kort efter att du har gjort köpet. Detta då räntan ofta är högre jämfört med andra typer av krediter. Men det finns flera kreditkort som har upp till två månaders räntefri kredit. Kan du betala tillbaka inom denna tid kan kreditkort vara ett bra alternativ.

Låna pengar till tandblekning

Ett alternativ för dig som handlar för lite större belopp är att låna pengar till köpet. Fördelen med detta är att man då kan betala av skulden över en lite längre tid. Dessutom till en relativt förmånlig ränta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *