Hem » Telefon på avbetalning utan abonnemang

Det finns ganska många fördelar med att köpa sin telefon på avbetalning utan abonnemang. Bland annat kan man då fritt byta mellan olika operatörer, samt lättare sälja mobilen under avbetalningstiden. Nedanför hittar du olika butiken på nätet där man kan köpa en telefon på avbetalning utan abonnemang.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

När man istället för att teckna ett abonnemang upprättar en avbetalning direkt hos butiken så brukar man normalt kunna betala av mobilen över mycket långa tidsperioder. Det är bland annat fördelaktigt eftersom det gör att man kan få en mycket låg månadskostnad för telefonen man avser att köpa. Men det gör också att man samlar finansieringen på samma ställe som man har övrigt relaterat till produkten. Exempelvis garanti och service.

Om du söker annan typ av finansiering

Om man exempelvis inte får igenom avbetalningen hos butiken man handlar från så kan ytterligare ett alternativ till abonnemang vara att låna pengar till köpet externt. Med lite tur kan man på detta sätt få en ganska bra ränta på avbetalningen, samtidigt som det likt när man delbetalar hos en butik ger möjligheten till en mycket lång återbetalningstid. Här nedanför hittar du olika lån som kan passa om du ska köpa en ny telefon.

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *