Hem » Torktumlare på avbetalning

För den som beställer en torktumlare över nätet så finns det flera alternativ för att dela upp betalningen av köpet. Ett av de vanligaste alternativen är att man köper en torktumlare på avbetalning direkt hos butiken, något som både är bekvämt och ger låg månadskostnad. Nedanför hittar du olika butiker online som erbjuder sina kunder att köpa en torktumlare på avbetalning direkt hos dem själva.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Smidig finansiering av din torktumlare hos butiken

Att köpa sin torktumlare på avbetalning direkt hos butiken har särskilt fördelar när man köper större varor såsom en torktumlare, där garanti service och liknande kan vara viktig. Man har i detta fall hela köpet, inklusive finansiering, service och garanti samlat hos en part, istället för att sprida detta mellan olika. Det underlättar om man exempelvis skulle behöva returnera sin torktumlare, eller att det skulle uppstå något fel med produkten.

Vidare ger det ibland fördelar i finansieringen, som att man kan välja en mycket lång återbetalningstid av torktumlaren om man önskar detta. Det är inte ovanligt att man kan betala av sin torktumlare på upp till 72 månader. I detta fall blir månadskostnaden mycket låg.

Alternativ finansiering för din torktumlare

En alternativ finansiering till en torktumlare kan man få genom att låna pengar från en extern bank eller kreditgivare. På detta sätt går det många gånger också att få mycket lång återbetalningstid på krediten. Nedan hittar du olika lån som kan vara lämpliga för dig som ska köpa en torktumlare.

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *