Hem » Torktumlare på delbetalning

Om man behöver finansiera sitt köp av torktumlare så är ett smidigt alternativ att köpa sin torktumlare på delbetalning direkt hos butiken. Då finns möjligheten till att betala av torktumlaren över en mycket lång tidsperiod, och i och med detta också möjligheten till en månadskostnad som är mycket förmånlig. Nedanför hittar du butiker på nätet där man kan köpa och betala sin torktumlare med delbetalning.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Fördelen med att finansiera delbetalningen för sin torktumlare hos samma företag som även säljer produkten är likt vad som nämndes ovan att man ofta får möjlighet till en mycket lång återbetalningstid för produkten. Likaså ger det ett smidigt köp och fortsatt relation kring produkten på alla plan. Skulle något vara fel, skulle man behöva returnera, reklamera, utnyttja garanti och liknande för torktumlaren så vet man att allt finns på samma ställe, hos ett och samma företag.

Många kanske tror att man är låst bara för att man upprättat en delbetalning för sin torktumlare. Men faktum är att man när som helst kan välja att slutbetala hela köpet och det återstående beloppet för den torktumlare som man har på delbetalning.

Uppfyller du kraven?

De flesta butiker som säljer torktumlare på delbetalning kräver att man uppfyller vissa krav. Bland annat behöver man ha en inkomst överstigande 120 000 kronor varje år samt vara fri från betalningsanmärkningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *